Guidede meditationer er svaret, hvis du vil lære at lukke ned, at skabe kontakt til din krop, lytte til din vejrtrækning uden at din hjerne kører på højtryk.

 

Hvis du læser diverse aviser, blade, netnyheder osv. så støder du med garanti ofte på artikler om hvor godt det er at meditere i løbet af dagen.

Og det er godt…

Men jeg oplever blandt mine mange klienter, at det er en udfordring, at sætte eller lægge sig et stille sted og mediterer. Intentionen er tilstede men straks de får lagt sig, og har taget de første vejrtrækninger – vupti, så er de tilbage i hovedet og tankemylderet om alt det de skal nå…

Tanker der tager over, tanker der ingen ende vil tage.
Nogle gange kan det være så voldsomt, at det giver hovedpine eller måske ligefrem migræne.
Måske oplever du, at du bliver forvirret, lidt flyvsk og du kan overhovedet ikke holde styr på dine tanker, dine opgaver.
Hvis du oplever voldsomt tankemylder over længere tid, vil du til sidst få stress relaterede symptomer. Og er det først blevet til stress, så kan vi ofte ikke styre vores handlinger mere. Det går ud over dine børn, din kæreste, din mand, venner eller kollegaer.
Du er på vej ind i en nedadgående spiral…

Kender du det…

Guidet meditation er svaret.
Guidet meditation er hjælpen.
Det er hjælpen til, at komme i gang.
Det er hjælpen til, at lære at slappe af – helt af.
Det er hjælpen tilbage til dig selv igen.
Det er hjælpen til, at lære at skabe kontakt til kroppen og hjertet.
Det er hjælpen til den indsigt, som er så vigtig for dig i din hverdag – i dit liv.Guidet Meditation - din løsning hvis du synes det er svært at meditere | Nogle jagter glæden - Clairvoyant og NLP terapeut Vibeke Ungstrup, Hillerød

Lad ikke dit tankespin tage styringen i din hverdag, i dit liv – du skal tilbage på sporet – du skal tilbage til den vigtige indsigt i dig…

Din vigtige indsigt…

Indsigt er vigtig.
Det er den der er din sjæls vej.
Det er den indre visdom, som vi hver især indeholder.
Men det er desværre rigtig svært for mange, at få fat i denne indre visdom. Dels fordi de aldrig har lært det, dels fordi der i deres liv er sket så meget, at mange lag har lagt sig i en ring om deres indre, og dels fordi at de ikke tør lytte til det der er sandheden for dem.

Guidet meditation…

Guidet meditation kan skabe denne kontakt til din krop igen.
Guidet meditation kan holde dig på sporet så du ikke falder tilbage i dit tankemylder igen.
Guidet meditation kan være metafoer gemt i skønne drømmerejser meditationer.

 

Jeg afholder én gang om måneden Guidede Meditations Workshop over forskellige emner. Her får du en grundig afspænding af hele kroppen, en til to meditations teknikker, hvor du lærer at slukke for tankemylderet og skabe kontakt til kroppen istedet for. En guidet meditation på dagens tema, og en guidet drømmerejse meditation.
Jeg glæder mig til, at se dig på mine næste  Meditation Workshops.

Du kan læse mere om mine Guidede Meditations Workshops lige her

 

Ha’ en rigtig dejlig dag…