Balance i livet

Smertefri, og med indre ro og glæde

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev og skab mere
balance, ro, glæde
og overskud i hverdagen

DOWNLOAD GRATIS E-GUIDE

Historier fra sessioner, workshops, onlineforløb mm


Sabina

WOW 🙂Det er det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde, den indsigt jeg har fået om mig selv, og at vide at jeg er normal og mine evner er
rigtige og jeg er god nok.
Min datter fik også lavet denne Akashic clearing og hun fik mere ro på sig selv og fik en forståelse om hvem hun er som menneske og sjæl.
TAK for dig Vibeke

 

Anne Gitte Greve

Fokus på forandring er noget af det jeg virkelig har taget med mig efter min Akashic Clearing hos Vibeke. For det har jo alt at gøre med hvor god jeg er til at holde focus på forandringen. Nogle dage er jeg bedre til at løfte mig selv ud af fortidens tyngde end andre dage, men der er ligesom 3 ting der er kommet mere lys på.
1. Vær bevidst om mine fornemmelser, og at min intuitive fornemmelse af ting ofte er sand. 
2. Fokuser på at jeg skal være skabende, det er meningen.
3. Kom fri af det fra fortiden der tynger og hæmmer mig.  
Syntes det var vildt at opdage at clearingen gav gensvar indeni mig, så jeg forsøger at forholde mig åben og tro på flowet, og at forandringen er mulig. 
Der er arbejde der skal gøres, men det er på alle måder det hele værd. Wauw siger jeg bare. 

Anne Grethe Lindholm

“Det har været fantastisk at få en Akasha clearing af Vibeke. Jeg blev helt slået bagover, hvor præcis den er i forhold til  mine mønstre og hvordan den beskriver den subtile fornemmelse, jeg har ved at være her i livet. Jeg er virkelig overrasket, og det har givet en lettelse.
Samtidig giver Vibeke konkrete eksempler på, hvordan energien kan løftes og mønstre opløses. Det føles måske, som noget er løsnet. Clearingen er omfattende og jeg vil arbejde med den lang tid fremover.
Vil du arbejde dybt med dig selv kan jeg virkelig anbefale at få lavet en clearing hos Vibeke.”       

Malue Wielje

Kan varmt anbefales 🙏🏻 Udviklingen – eller snarere afviklingen – af gamle mønstre begyndte hurtigt efter clearingen begyndte. Det er en game changer for mig og jeg er dybt taknemmelig for at du Vibeke Ungstrup åbnede for denne mulighed 🍀🙏🏻

Mette Ekman

Jeg har prøvet en Akashic clearing hos Vibeke og kan på det varmeste anbefale hende. Vibeke er utrolig dygtig og det er så utrolig hvad hun kommer frem til og hvor præcist hun rammer – man får en hel wow oplevelse. Samtidig er forløbet meget kraftfuldt og jeg mærker tydeligt hvordan min proces arbejder efterfølgende. Jeg siger bare … prøv det her, hvis du føler du er gået i stå eller mangler svar på hvorfor noget er som det er!

Valerie Hall

Jeg er meget imponeret over effekten af min Akashic clearing hos Vibeke- Der er gået 5 uger siden min clearing nu. Jeg mærker en dyb forandring indeni mig selv – noget tungt og ubrugelig er væk.  En følelse/oplevelse af, at jeg er landet i mig selv. Vibeke ramt ‘spot on’ på så mange områder at jeg vidst min clearing vil medfører mange positiv forandringer i mit energisystem og gamle overbevisninger. Det er som at vende hjem til mig selv – langt om længe. (jeg er 65).
Jeg er så glad for, at jeg valgte Vibeke til at føre mig igennem min clearing. Hun er fantastisk dygtig og man er i tryg hende hos hende.

Pia Danielsen

Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg altid haft følelsen af at være anderledes. Og jeg kan huske at jeg stod med min mormor og kiggede ud på stjernerne og hun fortalte mig om stjernebillederne. Dette var med til at forstærke min følelse af ikke at høre til på jorden, men der ude i universet et sted. Men tiden går og man falder ind i en hverdag, hvor man trasker rundt i de samme kredse, får vaner man ikke kan bryde, selvom man prøver og for mit vedkommende har jeg set på verden og ofte ikke fattet hvorfor folk reagerer og vælger som de gør – og som vi andre så skal passe ind i. Lynhurtigt har jeg kunne se hvordan ting hang sammen og hvad der ville være det mest logiske og optimale at gøre – men det jeg ønskede og kunne se, virkede som værende af en anden verden. Og jeg traf jo også selv valg der var uhensigtsmæssige og dårlige for mig – men det var så mega svært at træffe anderledes, for så ville man jo såre andre osv…. Så var det at jeg besluttede mig for at få en Akashia clearing hos Vibeke, for der måtte være noget der blokerede, som ikke var synligt og hørte til en anden energiform. Og hun fik lyn hurtigt set at jeg på sjælsplan havde lavet forskellige aftaler og at jeg havde forskellige energier der klæbede til mig – og jeg skal lige love for, at da hun fik renset ud i det og det forlod min system – så begyndte jeg at føle mig mere fri i mine valg og jeg turde se andre muligheder. At hun også kunne fortælle mig at min grundessens kommer fra en galakse, hvor der åbenbart ikke kommer så mange fra, gav mig så meget mening i min følelse af at være alene og ikke høre til. Og så fik jeg ydermere bekræftet at min gave er kommunikation, hvilket gav mig modet til at begynde at skrive mere og melde mig til forfatter netværk, hvilket jeg ikke havde turde før. Så jeg er ikke i tvivl om, at jeg fik renset noget ud, der forhindrede mig i at forfølge min drøm. Og wow et flow – jeg fik åbnet for.

Så jeg kan varmt anbefale Vibeke. Hun er så brand dygtig til det hun laver. Og meget seriøs. Jeg følte mig taget ved hånden, da jeg blev “klæbeånde/gamle aftaler” klædt af, så nyt kunne vokse frem. Sikke en gave <3

Susanne, Haslev
Deltager på “6 ugers online forløb – Sæt handling på dine ønsker og drømme”
Fantastisk forløb, hvor jeg nu er gladere end jeg længe har været. Jeg tror nu, at jeg er god nok.
Jeg er så glad for mine 3 ord- mine kernefølelse- de giver mig ro- og er et godt redskab til at skelne hvad der er godt for mig- og ikke mindst hvad der ikke er…..

Min størts a-ha oplevelser var, at min angst for det uvisse gjorde, at jeg havde utrolig megen kontrol i mit liv – det var en bremseklods for mig. Efter dette forløb har jeg fået meget mere ro i mit hovede- mere afslappet.Mine ønsker og drømme er kommet nærmere. Jeg har stadig noget at arbejde med, men kan bedre mærke hvad der er godt for mig.

Mine negative tanker er forsvundet.
Jeg lever mere i nuet, uden så megen angst for hvad der (måske) vil ske. Har fået meget mere ro.
Dette forløb har betydet alt for mig <3 Det har været en kæmpe øjenåbner.
Det har været følelsesmæssigt hårdt ,men jeg har fået øjnene op for ting/handlinger der ikke er godt for mig.

Jeg har før været til psykolog men ingen har som Vibeke kunnet give mig redskaber jeg kunne bruge til at sætte positiv forandring i gang. Jeg er jo ikke landet der hvor jeg gerne vil være, men jeg er på vej med optimisme.
De 6 uger med Vibeke er 6 intense uger- mange tanker der skulle tænkes igennem- men det har været super godt – af hjertet tak.

Kirsten, Brøndby
Deltager på “6 ugers online forløb – Sæt handling på dine ønsker og drømme”
Det bedste jeg har gjort for mig selv er, at deltage på dette forløb hos Vibeke.
J
eg er blevet mindre depressiv, har fået meget mere mod på, og lyst til at komme i gang med gamle interesser igen.
Den er største aha har været, at få hjælpen til at få elimineret smerten omkring et traume, jeg fik da jeg var 10 år.
Det gør slet ikke ondt mere, når jeg tænker på oplevelsen.
Jeg har taget nogle kæmpe skridt, og
føler mere lethed, tryghed og optimisme ift. det nok skal lykkes at få indfriet
mine drømme og ønsker.
Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne nå så langt, på så kort tid, efter min datters død.
Jeg er dybt taknemmelig.

Jeg mærker selvfølgelig sorgen, over tabet af min datter, hver dag, men den æder mig ikke op. Jeg kan nu håndtere
den på en helt anden måde.
Jeg har fået mere energi, mere lyst til tilværelsen og det gør ikke så ondt længere, at konstatere, at der er mennesker,
der i den grad har svigtet, og som ikke mere skal være i mit liv. Det er en lettelse at give slip, og håber nu på nye gode sociale oplevelser. Er faktisk allerede igang.
 

Det har betydet rigtig meget for mig, at være med på dette forløb. Både at møde forståelse, men også fået gode
brugbare “værktøjer” jeg hurtigt har kunne implementere i dagligdagen.
Det har været de bedste 6 uger, jeg er meget taknemmelig.

_______________________________________________________________________

Jette, Silkeborg
Deltager på “6 ugers online forløb – Sæt handling på dine ønsker og drømme”
Jeg er meget taknemmelig for dette forløb med Vibeke, jeg har fået sat langt mere perspektiv i mine vaner og tanker omkring mig selv, og omverden. Jeg er mere bevidst, og træffer derfor flere rigtige valg. Det er den positive cirkel der
vokser mest nu.
Den største aha oplevelse var, at finde mine værdier, og de nøgleord, som Vibeke hjalp mig med at finde. Disse er vigtige for at jeg trives, og jeg ved nu at jeg er nødt til at trives, for at opnå mine ønsker for livet.
Det er føles så selvkærligt, at jeg nu føler jeg er på rette vej, mod mine ønsker og drømme. At det er helt ok, at nogle skridt er man bare længere tid om at tage, og andre skridt behøver slet ikke være så store, og svære som man forestiller sig…

Mine ønsker og drømme er kommet meget nærmere, og det betyder at jeg mere og mere udvider min positive cirkel,
og dermed bliver verden et bedre sted for m
ig.
Jeg mærker øget bevidsthed om mine behov og værdier. Jeg vælger nu mig selv til, langt mere end før. Jeg reflekterer, og fanger negative tanker hurtigere, og finder så ro i kroppen, for at få ro på tankerne. 

Jeg har fået sat mere tanke på mig selv, giver mig selv mere lov til at få fokus og opmærksomhed. Jeg ved energien starter med mig… 

Vibeke er enormt god til at være til stede lige i det der kommer op, og så rummer hun når man selv syntes tingene i virkeligheden syntes banale, og hun hjælper et spadestik dybere.  

Det har været et fantastisk for løb, som jeg kun kan anbefale. Og der er masser af flexibilitet, da jeg havde brug for 14 dage imellem samtalerne ind imellem. 

_______________________________________________________________________

Hanne Andresen, Ribe
Medlem i Pilates Flow
Vil bare sige at det er ren fornøjelse at lave din pilates. Det er hyg’ligt at få dig ind i stuen, og så mærker jeg hvordan det virker og gør en forskel på smidighed og balance. Det er bare så godt .

_______________________________________________________________________

Bente Jensen, Thisted
Kursist på onlinekurset “Livet gør ondt – Slip fri af den onde cirkel”.Jeg siger så meget tak. Dette kursus har været alle pengene værd. Jeg har fået ro i sindet og ved nu at jeg ikke er alene med alle mine dumme tanker og følelser. Det har hjulpet på mine mange frustrationer om ikke at passe ind i denne verden. Jeg har været helt ned og skabe bunden der hvor jeg mest havde lyst til at opgive det hele, men nu er livet vent tilbage. Jeg er godt nok ikke helt der hvor jeg gerne vil være, men jeg har langt mere tro på, at jeg er på rette vej og at jeg nok skal nå mit mål. Lige nu er jeg bare glad for det jeg har lært om mig selv.

_______________________________________________________________________

Hanne K, København
Kursist på onlinekurset “Livet gør ondt – Slip fri af den onde cirkel”.
Hej Vibeke. Jeg har allerede hørt den første halve time af Modul 1. – og hvor er det befriende at høre din
meget ærlige og oprigtigt omsorgsfulde tone i dit ‘oplæg’ Jeg har en rigtig god fornemmelse af at dette
forløb vil gøre mig godt.
Tak skal du ha……!
Hilsener fra Hanne K.

_______________________________________________________________________

Vibeke Ølsted, Hillerød
Meditation hos Vibeke.
Mine meditations sessions hos Vibeke har virkelig betydet en forskel for mig menneskeligt.
Jeg har hver gang oplevet en fantastisk ro i min krop og fået lettet ”trykket” i hovedet, jeg går derfra utrolig glad
og med en form for lettelse i kroppen, og ikke mindst fyldt med ny energi.
Jeg har lært hvordan jeg kan bringe ro og balance i kroppen, stoppe tankemyldret og få den indre ro.
Samtidig har det hjulpet mig til en bedre nattesøvn.

Jeg vågner stadigvæk af og til med tankerne på flugt (det er utroligt hvad hjernen kan få kørt sammen om natten),
men så må man i gang med værktøjerne, som Vibeke er så god til at formidle i sine sessions.
Det er bestemt ikke nemt at meditere, men man bliver bedre for hver gang.
Jeg elsker mine meditations timer hos Vibeke, og gør alt for at deltage en gang om måneden,
det giver mig så meget ro og glæde.

Jeg havde en periode i foråret hvor stor sorg fyldte meget i mit liv, og lige der gav det rigtig god mening for mig
at deltage, nogle gang dog med store følelsesudbrud, men også en form for glæde ved at finde ind til mig selv igen.
Mine egne følelser var pakke langt væk, og der hjalp meditationen til at komme tilbage og mærke sig selv.
Kan varmt anbefale Vibekes meditations sessions.

_______________________________________________________________________

Helle Feddersen, Holistisk Kiropraktor
Vibeke Ungstrup er yderst kompetent såvel professionelt som menneskeligt.
”She walks the talk”, derfor kan hun coache dig fra hjertet, til det liv du ønsker.
Jeg har kendt Vibeke i mange år, respekterer og anbefaler Vibeke på det varmeste.  

_______________________________________________________________________

Susanne Christensen, Hillerød
Søger du en alternativ behandler med omsorg, varme og stort engagement, kan jeg på det varmeste anbefale Vibeke.
Jeg er blevet healet af Vibeke og følte mig hele tiden tryg og i gode hænder. 
Vibeke forklarede grundigt,
hvad hun gjorde og svarede på mine spørgsmål på en måde, som var til at forstå. Så søger du en behandler,
som er grundig og imødekommende, så kontakt Vibeke.

________________________________________________________________________

Charlotte Enghave, Hillerød
Mit første møde med Intuitiv Healing var hos Vibeke Ungstrup. Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til,
men det lykkedes Vibeke med hendes kyndige varme hænder at få mig til at slappe helt af.
Jeg tror ikke jeg før har været så afslappet og stadig vågen. Tusind tak for en fantastik dejlig oplevelse.

________________________________________________________________________

Helena Andersen, Hillerød
Min healing hos Vibeke var en skøn oplevelse. Det bragte klarhed over, hvor i min krop, der var blokeringer,
hvad det betød, og hvad jeg kunne gøre ved det. Desuden var det skønt efter et helt års sygdom,
at blive bekræftet i, at jeg igen var fyldt med masser af energi.

At blive gjort opmærksom på sine blokeringer har efterfølgende betydet, at jeg har kunnet arbejdet målrettet
med mig selv på det punkt, og det har været en kæmpe hjælp.

At give sig selv en meditativ, afslappende oplevelse burde alle unde sig selv. Det er i hvert fald ikke sidste gang,
jeg har været til healing hos Vibeke.

________________________________________________________________________

Inge Bøwig, Hillerød
Jeg mærkede meget varme i hele min krop. Varmen strålede i kroppen. Jeg havde det på et tidspunkt,
som om jeg svævede Jeg havde det også som om jeg lå nede i noget blødt, sky, vat-agtig.
Mine hænder var meget varme, jeg lagde ikke mærke til stenene, som var lagt i mine hænder, hænderne
blev ligesom en rund blød kugle Jeg kunne tydeligt mærke varmen fra dine hænder, og kunne også ‘mærke’
dine hænder, selvom  du ikke holdt på mig, det var på mit højre knæ. Jeg følte enormt stor ro og afslapning.

________________________________________________________________________

Berit Andersen, København
Måske var jeg lidt skeptisk… Healing! Hva’ er nu det for noget? Og hva’ kan det gøre for mig?
Men her nogle timer efter en tur på Vibekes briks, skal jeg jo bare mærke efter for at finde ud af,
hvad hendes healing har gjort for mig. Min krop føles utrolig let og 100 pct. i harmoni.

Under selve healingen følte jeg, at jeg bogstavelig talt svævede på en lyserød sky.
Og den fornemmelse sidder stadig lidt i min krop.
Samtidig kunne Vibeke pege på nogle ting i mit liv, som ramte fuldstændig plet ift. hvad jeg med fordel kan
ændre lidt på. Så ja… min skepsis er nok fløjet væk gennem skyerne… Og til dig derude: Se at komme af sted
og lad Vibeke hjælpe dig med at blive en mere hel og harmonisk udgave af dig selv!

________________________________________________________________________

Jane Sørensen, Birkerød
Nu prikker det helt ud i tæer’ne…
“Jeg havde aldrig tænkt, at der kunne være forskel på glæde! – Jeg anede det ikke. Men jeg er blevet klogere.
For ½ år siden modtog jeg den gratis e-bog fra Vibeke, og efter at have læst den, lavet øvelserne i små trin,
så godt jeg kunne ved jeg nu, at der er forskel på glæde og ved også, at den dybe boblende glæde ligger
derinde i os alle sammen.

Hos mig lå den bare så langt langt væk, at jeg ikke anede den eksisterede. Det ved jeg nu.
Jeg er nu rigtig meget klogere på, hvad der skal til for at jeg kan føle GLÆDE og også på hvad jeg skal gøre for,
at jeg kan mærke at der sker noget godt inden i mig. Den følelse har jeg aldrig nogensiden haft før –
måske i mine tidlige barndomsår, der hvor jeg legede og drømte store drømme, men jeg er slet ikke sikker. Men…

NU ved jeg, hvad der skal være i min hverdag, som betyder noget for mig.
NU ved jeg, hvad glæde er og hvordan det er anderledes at tænke på nu og at mærke indeni.
NU ved jeg hvor meget det betyder at jeg kender mine værdier.
Altså…..det prikker helt ud i tæer’ne af glæde…….

Jeg kan ikke sige nok gange, hvor taknemmelig jeg er for, at have lært dette.
Det er på en måde en ny del af mig, som jeg ikke har kendt. Det lyder måske mærkeligt for andre,
men det er altså sådan jeg har det nu. Men jeg ved også, at jeg stadig skal arbejde med det –
og bogen ligger fast ved min seng. Jeg kan kun anbefale alle, at følge de 7 trin til den boblende GLÆDE.

________________________________________________________________________

Helle Jørgensen, Hillerød
Det er jo herligt med alle dine indlæg – tak for din super blog…  Du har mange gange fået mig til at tænke
over tingene og det er dejligt. Jeg kan ikke konkret sige, at det er et bestemt indlæg, der har gjort noget bestemt –
jeg er ihvert fald ikke klar over det selv pt. Men jeg er begyndt at planlægge mere min fritid og det,
jeg har lyst til og som gør mig glad.

I mange år, mens ungerne var små, kunne jeg leve mig ind i,
at jeg ikke havde tid til det ene og det andet – bla. motion. Det er jeg nu endelig fået sat i min kalender
og min telefon bipper, og så er det bare afsted. Der er masser af andre punkter på min liste –
og jeg er igang. Det er bare skønt. 

Succes, Vibeke Ungstrup, Hillerød, Helsinge, Nordsjælland

Terapeut & Mentor

Entielle Olier, Akashic Clearing med Soul Realignment.
NLP Tearpeut & Master Coach,
Ny Tids Healer, Clairvoyant,
Intuitiv Healer, Pilates Instruktør og Personlig Træner i livet med glæde.       

Gør som mere end 2000 andre – downloads mine guides for nul kroner.     

Jeg vil glæde mig til også at hjælpe dig på vej.

Kærlighed og glædeSucces - Terapeut & Mentor Vibeke Ungstrup - Leder med hjertet, Hillerød, Helsinge, Nordsjælland

Vibeke Ungstrup

Succes, Vibeke Ungstrup, Hillerød, Helsinge, Nordsjælland

Tilmeld nyhedsbrev og få

Mere inspiration, hjælp og viden for nul kroner her med e-guiden


Skru op for livsglæden – 7 oversete trin til meget mere energi, overskud og glæde i hverdagen

Ved download tilmeldes du nyhedsbrev med inspiration, tilbud, blogs, brevkasse spørgsmål og svar.