Glæde er overskriften

I aften blir der sat et fantastisk punktum for en uge, med mange tankevækkende højdepunkter! Er du da gal, hvor jeg glæder mig   😀  Michael forever!

Allerførst så havde min skønne, dejlige datter fødselsdag, kedeligt er det dog at lillebror netop i disse dage ankommer til målet i syden, hvor han er udsendt med “The Danish Navy”. Det er trist at han er så langt væk, men glæden er, at der kun er 82 dage til han kommer hjem igen;0)

Torsdag var jeg i Århus for at deltage i et meget inspirerende møde omkring karriere i arbejdslivet. Det var en skøn tur med toget frem og tilbage, dejlig musik i ørene og så ellers bare nyde udsigten af det smukke Danmark lige uden for vinduet. Hvilken glæde!

 

Glæde er overskriften | Kontakt Clairvoyant og NLP Terapeut Vibeke Ungstrup Hillerød

 

Glæden var også at Århus blev et højdepunkt af de helt store. Mit indre visitkort blev sat på plads i en sådan grad, at jeg aldrig nogensiden mere vil have tvivl i den retning. Så meget inspiration, så meget glæde der nu vælter frem, spørgsmål der fik et svar. Ringen er sluttet og nu er der kun en vej frem, – du kommer helt sikkert til at høre meget mere om dette de næste par måneder. Glædelse!

Hvad glæder du dig over?
Hvad glæder du dig til? 

Ha’ en fortsat skøn søndag – min blir’ fantastisk – (bare hvis du skulle være i tvivl) – Michael Forever!
Afsted til Parken!

Kærlighed og glæde til digHjete transp1

Vibeke Ungstrup

28.oktober 2012

 

Ps. Der blev tid til en smut i “Den Gamle By” – se med her!

 

 

 

No comments yet.

Skønt du fandt vej til kommentar boxen! Jeg glæder mig til at læse det!

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.