Video

Velkommen til mine videoer.
Video fra min YouTube Kanal.

Under Gratis kan du downloade mine e-guides.

Læs de seneste blogindlæg på Bloggen

Eller har du spørgsmål er du velkomme til at skrive til mig i brevkassen

Vil du have endnu mere kan du blive Guldmedlem her og få del i alle mine redskaber, videoer, guidede meditationer, coaching og clairvoyante indsigter. 

Video, Vibeke Ungstrup, Hillerød, Helsinge, Nordsjælland

SKAB balance både fysisk og emotionelt.

Det er vigtigere end nogensinde. Vigtig hvis du vil undgå stress, vigtigt hvis du vil have følelsen af mening i livet og det du gør. Træn din fysiske balance med Pilates Online, og hjælp din indre balance i vatter med de essentielle olier fra doTERRA. Læs mere på https://www.vibekeungstrup.dk/

BALANCE & PEACE – Essentielle olier doTERRA
Balance Essentielle Olie er en groundende olie. Den skaber jordforbindelse og får dig til at være tilsted i nuet. Den er især god til perioder med overdreven mange tanker, for meget snak eller for mange aktiviteter. Eller hvis du er god til overspringshandlinger og hopper fra det ene til det andet uden egentligt at nå noget.

Peace er en beroligende olie, som giver dyb indre og ydre ro. Den er god hvis du befinder dig i en konstant tilstand af stress og pres. Pres fra både dig selv men også pres udefra. Eller hvis du har en tendens til at ville kontrollere andre fordi det giver dig en følelse af orden. Peace lader dig slippe al kontrol, larm og støj og unødvendige kampe. Så du istedet lander i ro, stilhed og en indre fred.

Kom i gang med olierne her 

SKØNHED ALLEVEGNE
Der er så meget skønhed allevegne, også lige der, hvor vi er og har været mange gange. Men nogle gange handler det blot om at vende sig om ½ omgang og se livet fra en ny vinkel. Der er skønhed allevegne. 
 

SLIP KNOKLERIET MED GROUNDENDE OLIER FRA doTERRA
Lær det af træerne.
Balance, Arborvitae, Hinoki og Cypress er alle træolier og meget groundende. De støtter dig i at slippe knokleriet, leve i nuet og slappe mere af. Sætte farten ned og ikke presse dig selv, men skabe ro så du kan handle ud fra en mere balanceret følelse.

Komme fri af de perfektionistiske tendenser, hvor du prøver at forcere tingene, læg istedet bekymringer tilside og mærk en mere naturlig bevægelse i et nærende flow, hvor sjælen og kroppen leder dig i livet.

Skriv til mig på mail@vibekeungstrup.dk eller send en SMS på 40195709 hvis du vil have fat i disse skønne olier.

MEDITATIONSKORT & STJERNESKUD
I æsken finder du to slags kort.
Disse kort vil give dig kontakt til din indre visdom, og bringe dig 5 minutters ro, i din travle hverdag.
Du køberne kortene på vibekeungstrup.dk

De vil skabe kontakt til din indre visdom, hvor bla. din styrke, dit mod, din glæde ligger gemt og venter på at folde sig ud. Med små guidede meditationer kan du på blot få minutter få renset din hjerne og skabe ro i både sind og krop.

Køb kortene her

 

SKAB PLADS TIL DIG SELV
Skab plads til dig selv i en travl hverdag.
Sørg for at alt hvad du gør, gør du med glæde og nydelse. Hvis det bliver for knoklende, så find nogle flere hænder at dele dine opgaver ud på.
Når vi knokler mister vi os selv og vores glæde. Så skal der stoppes op. Så er det tid til, at gøre mere af det som nærer dig, og som igen kan fylde dig med energi og glæde.

Følelseskittet fra doTERRA
Følelseskittet fra doTERRA er ordløs terapi. Brug dem når du mærker følelser som ked af det hed, sorg, vrede, manglende inspiration, når du har brug for at tro mere på dig selv. Hvis du mangler ro eller hvis glæde er det du vil have mere af. 

Skriv til mig på mail@vibekeungstrup.dk eller send en SMS på 40195709 hvis du vil have fat i disse skønne olier.

Helbred dine følelser.
Mangler du inspiration i livet…
Passion hjælper dig med at leve livet.
Passion hjælper dig med at finde gnisten, glæden, kreativiteten i livet igen.

Skab ro omkring dig så du kan mærke dine ønsker og behov ❤️ Ro skal der til og skoven er et godt sted

Online Workshop
Kom ud af depression og tilbage til livet – Læs mere her