Video

Velkommen til mine videoer.
Video fra min YouTube Kanal.

Under Gratis kan du downloade mine e-guides, og læs de seneste blogindlæg på Bloggen

Eller har du spørgsmål er du velkomme til at skrive til mig i brevkassen

Vil du være sikker på en stærk intuition og en veludviklet bevidsthed om din krops indre sprog…
Så hop med på Pilates Online, som er meget mere end Pilates træning, der styrker din kropsbevidsthed
og dermed din intuition.
Det er også guidede meditation til mere glæde, mere nærvær og slip af tankemylder. Du får energi øvelser, videoer, råd om de essentielle olier, og del i mange af mine redskaber med coaching og clairvoyante indsigter. Du finder medlemsskabet her for kun 99,- kr/mdr
Video, Vibeke Ungstrup, Hillerød, Helsinge, Nordsjælland

CITRUS BLISS & VETIVER – Essentielle Olier fra doTERRA

Den essentielle olie Citrus Bliss er en olie der vækker din kreativitet. Den booster til din motivation
og drivkraft når det mangler.
Den er en eminent transformer af sløvhed og manglende livslyst. Den hjælper med at genoprette gnisten når du har mistet den. Giver slip på gamle begrænsninger og usikkerhed. Citrus Bliss skaber kontakt til dit indre barn og barnets naturlige kreative sans.
Lærer dig at leve med spontanitet, leg og spænding.

Vetiver er til dig der nemt får spredt din energi i alt for mange retninger og derfor har du brug for et stærkere rodfæste i hverdagen. Den essentielle olie Vetiver, som stammer fra planten Jernurt får dig groundet med en dyb rodfæstning. Vetiver trækker dig tilbage og skaber kontakt til dine egne følelser
og dit sande jeg, og leder dig derfra i forhold til din energi og prioriteter.
Du vil mærke en lettelse. En lettelse i at få samlet din energi hos dig selv, og renset dit system for alt det der i virkeligheden slet ikke er dit bord. Og den vil ikke lade dig stoppe der, tværtimod vil den hjælpe dig med at nå til dybere bevidsthedslag, så du altid får brugt dine energi rigtigt.

Glæde, nydelse og ONLINE WORKSHOP med doTERRA Essentielle Olier

Gør kun det der giver dig glæde. Jeg hjælper min klienter med at finde ind til det som giver dem glæde. En af mine egne nye veje er de essentielle olier. De er så skønne.

De åbner hjertet for healing og er derved de bedste hjælpere i hverdagen til at få transformeret, løftet og healet gamle blokeringer og traumer. Jeg holder løbende workshops, både online og fysisk.
Se mere på https://www.vibekeungstrup.dk/workshops/

SKAB balance både fysisk og emotionelt.

Det er vigtigere end nogensinde. Vigtig hvis du vil undgå stress, vigtigt hvis du vil have følelsen af mening i livet og det du gør. Træn din fysiske balance med Pilates Online, og hjælp din indre balance i vatter med de essentielle olier fra doTERRA. Læs mere på https://www.vibekeungstrup.dk/

BALANCE & PEACE – Essentielle olier doTERRA
Balance Essentielle Olie er en groundende olie. Den skaber jordforbindelse og får dig til at være tilsted i nuet. Den er især god til perioder med overdreven mange tanker, for meget snak eller for mange aktiviteter. Eller hvis du er god til overspringshandlinger og hopper fra det ene til det andet uden egentligt at nå noget.

Peace er en beroligende olie, som giver dyb indre og ydre ro. Den er god hvis du befinder dig i en konstant tilstand af stress og pres. Pres fra både dig selv men også pres udefra. Eller hvis du har en tendens til at ville kontrollere andre fordi det giver dig en følelse af orden. Peace lader dig slippe al kontrol, larm og støj og unødvendige kampe. Så du istedet lander i ro, stilhed og en indre fred.

Kom i gang med olierne her 

SKØNHED ALLEVEGNE
Der er så meget skønhed allevegne, også lige der, hvor vi er og har været mange gange. Men nogle gange handler det blot om at vende sig om ½ omgang og se livet fra en ny vinkel. Der er skønhed allevegne. 
 

SLIP KNOKLERIET MED GROUNDENDE OLIER FRA doTERRA
Lær det af træerne.
Balance, Arborvitae, Hinoki og Cypress er alle træolier og meget groundende. De støtter dig i at slippe knokleriet, leve i nuet og slappe mere af. Sætte farten ned og ikke presse dig selv, men skabe ro så du kan handle ud fra en mere balanceret følelse.

Komme fri af de perfektionistiske tendenser, hvor du prøver at forcere tingene, læg istedet bekymringer tilside og mærk en mere naturlig bevægelse i et nærende flow, hvor sjælen og kroppen leder dig i livet.

Skriv til mig på mail@vibekeungstrup.dk eller send en SMS på 40195709 hvis du vil have fat i disse skønne olier.

MEDITATIONSKORT & STJERNESKUD
I æsken finder du to slags kort.
Disse kort vil give dig kontakt til din indre visdom, og bringe dig 5 minutters ro, i din travle hverdag.
Du køberne kortene på vibekeungstrup.dk

De vil skabe kontakt til din indre visdom, hvor bla. din styrke, dit mod, din glæde ligger gemt og venter på at folde sig ud. Med små guidede meditationer kan du på blot få minutter få renset din hjerne og skabe ro i både sind og krop.

Køb kortene her

 

SKAB PLADS TIL DIG SELV
Skab plads til dig selv i en travl hverdag.
Sørg for at alt hvad du gør, gør du med glæde og nydelse. Hvis det bliver for knoklende, så find nogle flere hænder at dele dine opgaver ud på.
Når vi knokler mister vi os selv og vores glæde. Så skal der stoppes op. Så er det tid til, at gøre mere af det som nærer dig, og som igen kan fylde dig med energi og glæde.

Følelseskittet fra doTERRA
Følelseskittet fra doTERRA er ordløs terapi. Brug dem når du mærker følelser som ked af det hed, sorg, vrede, manglende inspiration, når du har brug for at tro mere på dig selv. Hvis du mangler ro eller hvis glæde er det du vil have mere af. 

Skriv til mig på mail@vibekeungstrup.dk eller send en SMS på 40195709 hvis du vil have fat i disse skønne olier.

Helbred dine følelser.
Mangler du inspiration i livet…
Passion hjælper dig med at leve livet.
Passion hjælper dig med at finde gnisten, glæden, kreativiteten i livet igen.

Skab ro omkring dig så du kan mærke dine ønsker og behov ❤️ Ro skal der til og skoven er et godt sted

Online Workshop
Kom ud af depression og tilbage til livet – Læs mere her